Selecteer een pagina

Toril's rocky mountain horses

Rocky Mountain Horses met geweldige karakters en gangen!

De Rocky Mountain Horse is een zelfverzekerd ras dat als jong rijpaard al bijzonder betrouwbaar is. Deze paarden nemen je veilig door het verkeer en andere lastige situaties, waardoor je van alles kunt en wilt ondernemen.

RasinformatieTe koop
Rocky Mountain Horses met geweldige karakters en gangen!

Mountain Trooper

De Rocky Mountain Horse is een zelfverzekerd ras dat als jong rijpaard al bijzonder betrouwbaar is. Deze paarden nemen je veilig door het verkeer en andere lastige situaties, waardoor je van alles kunt en wilt ondernemen. Heerlijke tochten in de natuur, vakanties te paard, gewoon een uurtje buiten rijden of allerlei paardensporten. Het kan allemaal! Het zijn paarden die je na een lange tijd uit de wei kunt halen en waarmee je dan, zonder allerlei voorwerk te doen, veilig weg kunt rijden. Wij rijden alle paarden bitloos met een gewoon halster, door druk verkeer en op wedstrijden. Ze zijn erg vriendelijk, mensgericht en vinden het leuk om met je op pad te gaan.

Rockies zijn gangenpaarden en hebben een tölt…

Rockies zijn door hun zeer fijne extra gangen (tölt/singlefoot) uitermate geschikt voor ruiters met rugklachten en andere fysieke problemen. Of als je, net als ik, gewoon comfortabel wilt rijden. Samen met een vriend op avontuur! Je moet er wel tegen kunnen dat mensen je nakijken. Want de Rocky is naast dit alles, één van de mooiste paardenrassen die er zijn! Kijk onder andere bij te koop als je ook zo’n prachtpaard wilt hebben. De rest van de website staat vol met foto’s, filmpjes en informatie over dit schitterende ras. Wij hebben in Thüringen het geluk gehad een prachtig paardenparadijs op te bouwen. We houden alle paarden zo natuurlijk mogelijk, in gevarieerde kuddes, natuurweides! Wij bieden ook opfok aan… Veel plezier met het bekijken van mijn website!

Te Koop

SPIRIT

Rocky Mountain Horse
DOB: 11 Jun 2013
Color: black

Foals

several foals for sale
contact us for more info.

Als je een baby Mountain Trooper koopt,

  • kan je veulen het eerste jaar zonder stallingsgeld bij ons blijven wonen.

  • zodat hij of zij een lange tijd bij moeders kan drinken!

  • en hij of zij kan spelen, bewegen om gezond en sterk op te groeien in onze grote natuurweilanden in gevarieerde kuddes.

  • Hij of zij krijgt een goede socialisatie en een respectvolle opvoeding door professionals met een flinke dosis liefde.

  • Hij of zij leert hier op een leuke manier met kinderen en honden om te gaan.

  • komt je veulen uit zorgvuldig geselecteerde ouderdieren, die alle goede eigenschappen van dit geweldige ras heeft.

  • Dus… een veulen met de beste Rocky Mountain Horse kwaliteiten betreft vriendelijkheid, gangen, schoonheid etc.

  • Wij verkopen geen homozygote zilverappel Rockies, dus geen kans op oogafwijkingen.

  • je koopt bij ons een gezonde, sterke en respectvolle Rocky, van een fokker die trots is garantie op een goed paard te kunnen geven.

Toril Strooper Dierkundig Ingenieur, gedragsdeskundige voor dieren & gediplomeerd examinator van de Rocky Mountain Horse.