Rocky Mountain Horses met geweldige karakters en gangen!

De Rocky Mountain Horse is een zelfverzekerd ras dat als jong rijpaard al bijzonder betrouwbaar is. Deze paarden nemen je veilig door het verkeer en andere lastige situaties, waardoor je van alles kunt en wilt ondernemen. Heerlijke tochten in de natuur, vakanties te paard, gewoon een uurtje buiten rijden of allerlei paardensporten.

Het kan allemaal! Rockies zijn door hun zeer fijne extra gangen (tölt/singlefoot) uitermate geschikt voor ruiters met rugklachten en andere fysieke problemen. Of als je, net als ik, gewoon comfortabel wilt rijden. Het zijn paarden die je na een lange tijd uit de wei kunt halen en waarmee je dan, zonder allerlei voorwerk te doen, veilig weg kunt rijden. Wij rijden alle paarden bitloos met een gewoon halster, door druk verkeer en op wedstrijden. Ze zijn erg vriendelijk, mensgericht en vinden het leuk om met je op pad te gaan. Samen met een vriend op avontuur! Je moet er wel tegen kunnen dat mensen je nakijken. Want de Rocky is naast dit alles, één van de mooiste paardenrassen die er zijn!

Kijk onder andere bij te koop als je ook zo’n prachtpaard wilt hebben. De rest van de website staat vol met foto’s, filmpjes en informatie over dit schitterende ras. Wij hebben in Thüringen het geluk gehad een prachtig paardenparadijs op te bouwen. We houden alle paarden zo natuurlijk mogelijk, in gevarieerde kuddes, natuurweides! Wij bieden ook opfok aan…

Veel plezier met het bekijken van mijn website!

Toril Strooper Dierkundig Ingenieur, gedragsdeskundige voor dieren & gediplomeerd examinator van de Rocky Mountain Horse.