Prachtige Rocky Mountain Horses te koop.

De babyboom 2016 is begonnen en we hebben weer enkele zeer goede veulens van top kwaliteit ouders te koop. Kijk op onze Facebookpage voor de meest recente foto’s. We hebben ook een jaarling en een twee jarige ruin te koop. Stuur bij interesse een bericht, dan geef ik graag meer informatie!

” Sun Yoga Mountain Trooper”

Zoon van Sweet Mocha Mountain Trooper en Captain Midnight. Yoga is gereserveerd.

” Snow Patrol Mountain Trooper”

zoon van Snow Man Mountain Trooper en She is a Super Mountain Trooper, zilverappel met blonde maan en staart. Broer van de prachtige Storm Trooper (eig. Vierhaus). Zal rond de 1.55 mtr. worden, zoals zijn ouders zeer veel 4 takt hebben, met een kalm en vriendelijk karakter. Pat is gereserveerd.

We hebben nog enkele veulens te koop.

Neem even contact op voor het laatste nieuws.

 

SOLD “Sir Adam Mountain Trooper”

Adam is bij ons geboren, verkocht en kwam door zeer treurige omstandigheden terug. Hij wordt in opdracht van zijn familie door ons verkocht. Adam zal zo’n 1.50 mtr hoog worden, is een natuurtölter, heeft een flax gekleurde maan en lange mooie manen… Hij heeft al een behoorlijke portie grondwerk gehad, maar leeft nu weer in onze grote weilanden in een gevarieerde kudde om gezond en sterk verder te groeien. Adam is kalm, vriendelijk, respectvol en slim. Hij zal zeker een fantastische rij Rocky (ruin) worden! Meer foto’s: click here!

SOLD San Diégo Mountain Trooper (born 2015).

Zoon van Precious Pearl, één van mijn beste rijmerries. Een onverschrokken, zalig töltend, lieve merrie die met je mee denkt en op je past. Vader is Snow Man Mountain Trooper, een enorm stabiele, vriendelijke hengst. Dat er zulke hengsten zijn, verbaast me nog steeds… hij is gewoon geweldig. Diégo is een krachtig gebouwd hengstveulen met veel töltaanleg. Hij wordt donker chocolate met blonde manen, ongeveer 1.50 mtr. hoog. Hij speels en zelfverzekerd. Wordt een geweldig rijpaard! En meer foto’s: click hier.

Alle paarden die we aanbieden zijn van hoge kwaliteit en gegarandeerd typisch Mountain Horse!

Onze Rockies zijn kerngezond, worden goed ontwormd en op een natuurlijke manier bekapt (waardoor ze enorm sterke hoeven hebben).  Het afspenen gebeurt vanaf minimaal 6 maanden, als de veulens (en moeders) eraan toe zijn. Een gekocht veulentje mag tot 1 jaar gratis hier blijven staan zodat deze lang bij de moeder kan drinken en het eerste jaar in de bekende familiegroep opgroeit. Alle paarden worden vriendelijk behandeld en zijn naar leeftijdsnivo getraind. Ze staan in grote natuurgebieden, leven sober en natuurlijk. Maar hebben veel contact met mensen. Respect, vertrouwen en vriendschap zijn ons motto! Uw gekochte veulen kan in overleg bij ons volwassen worden, door in een gevarieerde groep paarden op te groeien. Uiteraard kunnen de nieuwe eigenaren altijd voor advies bij ons terecht. Ik ben Ingenieur in de Dierkunde met een specialisatie in diergedrag, probleemgedrag en diertraining. De kwaliteit van de paarden is dan ook enorm belangrijk. Dat paard en mens tevreden zijn! We wonen wellicht wat verder weg, maar alles om onze paarden ruimte en natuur te geven! Het transport van uw gekochte paard kan geregeld worden. Geen probleem. Bel of mail als u meer informatie wilt!