Fotografie

De foto’s op deze website zijn door mij gemaakt 🙂

Rocky Mountain Horses met geweldige karakters en gangen!

De Rocky Mountain Horse is een zelfverzekerd ras dat als jong rijpaard al bijzonder betrouwbaar is. Deze paarden nemen je veilig door het verkeer en andere lastige situaties, waardoor je van alles kunt en wilt ondernemen. Heerlijke tochten in de natuur, vakanties te paard, gewoon een uurtje buiten rijden of allerlei paardensporten. Het kan allemaal! Het zijn paarden die je na een lange tijd uit de wei kunt halen en waarmee je dan, zonder allerlei voorwerk te doen, veilig weg kunt rijden. Wij rijden alle paarden bitloos met een gewoon halster, door druk verkeer en op wedstrijden. Ze zijn erg vriendelijk, mensgericht en vinden het leuk om met je op pad te gaan.

Rockies zijn gangenpaarden en hebben een tölt…

Rockies zijn door hun zeer fijne extra gangen (tölt/singlefoot) uitermate geschikt voor ruiters met rugklachten en andere fysieke problemen. Of als je, net als ik, gewoon comfortabel wilt rijden. Samen met een vriend op avontuur! Je moet er wel tegen kunnen dat mensen je nakijken. Want de Rocky is naast dit alles, één van de mooiste paardenrassen die er zijn! Kijk onder andere bij te koop als je ook zo’n prachtpaard wilt hebben. De rest van de website staat vol met foto’s, filmpjes en informatie over dit schitterende ras. Wij hebben in Thüringen het geluk gehad een prachtig paardenparadijs op te bouwen. We houden alle paarden zo natuurlijk mogelijk, in gevarieerde kuddes, natuurweides! Wij bieden ook opfok aan… Veel plezier met het bekijken van mijn website!

NIEUWS: “Babyboom begonnen”

We hebben dit jaar een verschillende soorten en maten babyboom 😉 Onze Rockies Kentucky en Daisy hebben beide een zilverappel dochter, Mocha een zilverappel zoon, allen al gereserveerd. Raven kreeg een zwarte zoon van Captain die we als eventuele dekhengst gaan aanhouden. En Sue kreeg weer een prachtige zoon, “Snow Patrol Mountain Trooper”. Hij is nog te koop! Veel recente foto’s op Facebook! Aangezien Snow Man Mountain Trooper vorig jaar een Haflinger vriendin had om hem gezelschap te houden, onze hengsten staan nooit alleen. Is er dit jaar een Hafrock geboren, een prachtig, heel stevig zilverappel meisje. De twee Classic ponies van de kinderen kregen beide een zilverappel zoon. De meeste schattige kleine opdondertjes… Kijk eens op onze verkoopspagina om onze verkoopspaarden te zien.

Als je een baby Mountain Trooper koopt,

 • kan je veulen het eerste jaar zonder stallingsgeld bij ons blijven wonen.
 • zodat hij of zij een lange tijd bij moeders kan drinken!
 • en hij of zij kan spelen, bewegen om gezond en sterk op te groeien in onze grote natuurweilanden in gevarieerde kuddes.
 • Hij of zij krijgt een goede socialisatie en een respectvolle opvoeding door professionals met een flinke dosis liefde.
 • Hij of zij leert hier op een leuke manier met kinderen en honden om te gaan.
 • komt je veulen uit zorgvuldig geselecteerde ouderdieren, die alle goede eigenschappen van dit geweldige ras heeft.
 • Dus… een veulen met de beste Rocky Mountain Horse kwaliteiten betreft vriendelijkheid, gangen, schoonheid etc.
 • Wij verkopen geen homozygote zilverappel Rockies, dus geen kans op oogafwijkingen.
 • je koopt bij ons een gezonde, sterke en respectvolle Rocky, van een fokker die trots is garantie op een goed paard te kunnen geven.

Toril Strooper Dierkundig Ingenieur, gedragsdeskundige voor dieren & gediplomeerd examinator van de Rocky Mountain Horse.

For sale

San Diégo Mountain Trooper, our last foal born 2015, son of Snow Man Mountain Trooper and Precious Pearl. Very well built, energetic super gaited beauty! Click on the video on the left to see his personal sales film.

Facebook

One click on the blue spot and you go to our weekly updated Toril’s Rocky Mountain Horses Facebook page.

Hier investiert Europa in die ländlichen Gebiete.

 • Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi. Epsum factorial non deposit quid pro quo hic escorol.
 • Souvlaki ignitus carborundum e pluribus unum.
 • Defacto lingo est igpay atinlay. Marquee selectus non provisio incongruous feline nolo contendre.